De ce nu ai noroc

V-ati gandit vreo data  ce este norocul?

Este  acel  lucru care iti lipseste pentru a castiga la 6/49 , pentru a castiga  case , masini, jdemii de euroi si multe alte premii care ti-ar schimba viata definitiv.Iti pui sperante,  mergi la biserica,  dai scris ca daca vei castiga vei  multi, foarte multi bani pentru fundatii umanitare, ONG-uri,  oraganizatii ECO.Practic, daca vei fi TU fericitul castigator , nu doar ca vei trai ca un rege, dar ii vei ajuta si pe altii.Cumperi orice porcarie in speranta ca vei gasi sub capac un text din zece litere care iti poate schimba viata la 360 de grade: CASTIGATOR sau AI CASTIGAT!

Desigur,  cand vei deschide sticla de Coca-Cola, Sprite, sau vei deschide punga de chipsuri, vei gasi un text din 13 litere  care te va umple de nervi si vei realiza ca ai  dat niste bani pe un lucru inutil: NEcastigator.

Si totusi ,daca stii ca tu cumperi n-produse , doar-doar vei avea mai multe sanse la extragere, iar alta persoana  ia potul cel mare cu un singur produs cumparat, de ce mai joci?

Se spune ca daca gasesti asa ceva: , te intalnesti cu el sau ai asa ceva in casacastigurile vor veni unul dupa altul.

Serios, voi chiar credeti asa ceva?

Eu unul nu.Pot sa intalnesc 5000 de spiridusi sau 10000 de lampi fermecate cu duhuri magice,  ca tot nu as avea noroc.Pur si simplu, nu ai noroc si nu vei castiga niciodata ceva fara munca.

Tu ce crezi ca este norocul?Iar, pana la urmatorul post nu imi ramane decat sa va urez un calduros Good luck!

Advertisements

2 thoughts on “De ce nu ai noroc

  1. eu cred ca pentru noroc deplin trebe sa te bagi cu capu in horn, sa te speli pe fata cu funingine, in loc sa porti lanturi si bratari pui al gat si la maini potcoave de alea… de cai (morti).Asta e o varianta extrea de noroc … pentru a castiga la 7 din 5 la tele romanobingo unde se fura mai mult decat se da samd

    In consecinta …
    Norocul exista doar daca il vrei 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s